Ademcirkels

 Ademcirkels

Ademcirkels zijn als ademsessies, maar dan in een groep. Liggend op een zachte ondergrond in een cirkel. Waarbij er een bewuste ademtechniek wordt toegepast die het lichaam en het hoofd op diep niveau helpt te herstellen. Ademwerk is voor iedereen anders is en het kan elke keer dat je oefent anders zijn. De resultaten en voordelen kunnen daaro enorm variëren. Maar deelnemers delen vaak ervaringen zoals:

  • meer ruimte voelen om te ademen,
  • onmiddellijke ontlading van stress,
  • kalmte ervaren,
  • het verbeteren van hun relaties met hun vrienden en familie,
  • zich minder geïsoleerd voelen en meer verbonden met de wereld, en, met consistente oefening,
  • meer aanwezig zijn, wat het mogelijk maakt om van moment tot moment de beste keuzes voor zichzelf en/of hun gezin te maken.

Ademcirkels  zijn een mooie manier om in contact te komen met wat er is, daar waar ‘praten erover’ niet kan komen. Het mooie aan samen ademen is, dat je met elkaar een energetisch veld opbouwt, waarin je elkaar versterkt. Het gezamenlijk doorleven van dit proces schept verbondenheid en een diepe herkenning van universele thema’s.

Ervaringen van mijn klanten

 

“De ademcoach sessies van Margot zijn bijna adembenemend zo mooi! Ik heb het als een ongelofelijk mooi cadeau ervaren. Iets wat ik iedereen aanraad jezelf te geven.”

– Mira de Bruin – Fitspel

 

“Krachtige eenvoud en krachtig resultaat! Wat een waanzinnige ervaring om in korte tijd een fysieke en mentale reset maar ook boost te krijgen. Ik voel mij herboren. En ik kan niet wachten op de volgende adem-coaching. Kan ik iedereen aanbevelen. En margot is een super-talent. Keep on going!”

– Hans-Philip van Essen

Verdiep de ervaring van een ademsessie door de energie van een groep.

Geef jezelf de ruimte om op diep niveau te voelen, ontspannen en herstellen.

Veelgestelde vragen

Is het doen van een ademcirkel voor iedereen geschikt?

Nee, voorzichtigheid is geboden, en raadzaam om eerst een 1 op 1 sessie te doen bij, mensen met: ernstig trauma, hartaandoeningen, hoge bloeddruk, zwangerschap, epilepsie en psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie).

 

Hoe voel ik mij erna?

Dat zal bij iedereen verschillen. Het kan zijn dat je even tijd nodig hebt om te herstellen. Misschien zijn er emoties naar boven gekomen die even zijn plek mogen vinden, licht in het hoofd of even tijd nodig om de ervaring te verwerken. Daar geven we dan ook alle ruimte aan. Ook de dagen erna kan de ademcirkel nog nawerken dus neem daar ook de tijd voor. Drink voldoende water na een ademsessie en plan niet te veel belangrijke activiteiten na zo’n sessie.

Zie ademsessie als detox op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

Ruimte maken in jouw systeem zodat je meer vanuit moeiteloosheid kunt gaan leven in plaats van overleven.

Krachtige Eenvoud

Krachtige Eenvoud

I will be back soon

Krachtige Eenvoud
Hoi,

Ik ben Margot, waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp