Ademcirkels

 

De Ademcirkel-ervaring aan iemand uitleggen is als proberen de kleuren in een caleidoscoop uit te leggen aan iemand die blind is. Dat gaat gewoon niet, dus ik concentreer me liever op de resultaten. De meest gehoorde uitspraak na het doen van ademwerk is: “Dat voelde als 20 jaar therapie zonder een woord te hoeven zeggen.”

Een van de dingen die je moet weten, is dat ademwerk voor iedereen anders is en dat het elke keer dat je oefent anders is, dus de resultaten en voordelen variëren enorm. Maar deelnemers delen vaak ervaringen zoals het verkrijgen van inzicht in problemen in hun leven, het verbeteren van hun relaties met hun vrienden en familie, zich minder geïsoleerd voelen en meer verbonden met de wereld, en, met consistente oefening, meer aanwezig zijn, wat het mogelijk maakt om van moment tot moment de beste keuzes voor zichzelf en/of hun gezin te maken.

Ademcirkels zijn een mooie manier om in contact te komen met waar ‘praten erover’ niet kan komen.

Ervaringen van mijn klanten

 

“De ademcoach sessies van Margot zijn bijna adembenemend zo mooi! Ik heb het als een ongelofelijk mooi cadeau ervaren. Iets wat ik iedereen aanraad jezelf te geven.”

– Mira de Bruin – Fitspel

 

“Krachtige eenvoud en krachtig resultaat! Wat een waanzinnige ervaring om in korte tijd een fysieke en mentale reset maar ook boost te krijgen. Ik voel mij herboren. En ik kan niet wachten op de volgende adem-coaching. Kan ik iedereen aanbevelen. En margot is een super-talent. Keep on going!”

– Hans-Philip van Essen

Verdiep de ervaring van een ademsessie door de energie van een groep.

Geef jezelf de ruimte om op diep niveau te voelen, ontspannen en herstellen.

Veelgestelde vragen

Is het doen van een ademcirkel voor iedereen geschikt?

Nee, voorzichtigheid is geboden, en raadzaam om eerst een 1 op 1 sessie te doen bij, mensen met: ernstig trauma, hartaandoeningen, hoge bloeddruk epilepsie en psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie).

 

Hoe voel ik mij erna?
Dat zal bij iedereen verschillen. Maar het kan je wel even beduusd eruit laten komen. Misschien geemotioneerd, licht in het hoofd of even tijd nodig om de ervaring te verwerken. Daar geven we dan ook alle ruimte aan. Ook de dagen erna kan de ademcirkel nog nawerken dus neem daar ook de tijd voor.

Zie ademsessie als detox op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau.

Ruimte maken in jouw systeem zodat je meer vanuit moeiteloosheid kunt gaan leven in plaats van overleven.