De transformerende kracht van bewust ademen.

Ervaar jij dagelijks stress, een overvolle geest en verlang je naar meer levensvreugde? Dan ben je op de juiste plek beland. Ontdek de kracht van ademhalingsoefeningen om onmiddellijke stressverlichting te ervaren, je geest te kalmeren en volop van het leven te genieten.

Waarom Kiezen voor Ademwerk?

Leven in een wereld vol deadlines, verplichtingen en hectiek kan een tol eisen op je mentale welzijn. Ademwerk technieken bieden directe verlichting door:

  • Stress te Verminderen: Leer ademhalen op een manier die je stressniveaus verlaagt en je veerkracht vergroot.

  • Innerlijke Rust te Vinden: Ontdek hoe je jouw ademhaling kunt gebruiken om je geest te kalmeren en innerlijke rust te bereiken, zelfs in drukke tijden.

  • Levensvreugde te Vergroten: Ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om bewuster te leven, in het moment te leven en meer te genieten van elke dag.

 

Werkwijze

Eerste consult

Tijdens een eerste consult kijken we samen naar jouw adempatroon en de relatie met spanning in je lichaam en het denken. 

Behandelplan

Naar aanleiding van het eerste consult wordt er een behandelplan opgesteld en een keuze gemaakt waar jij het meest mee geholpen bent. Op basis van het verloop kan de behandeling aangepast worden zodat het op elk moment precies aansluit bij wat je nodig hebt. 

Sessies

Op basis van het behandelplan en de aard van de klacht wordt er een keuze gemaakt in hoeveel behandelingen er doorgaans nodig zijn om weer in je kracht te komen.

Opdrachten voor thuis

Dagelijks oefenen brengt je vanuit het ‘weten’ over een techniek naar het ‘ervaren’ van een techniek. En daar zit de transformatie: van spanning naar ontspanning, van ziek naar herstel, van niet-vooruit-te-branden naar zin in de dag!

Een gezonde ademhaling helpt bij:

 

Stress en angst

Depressie

Dagelijkse uitdagingen

Het versterken van je intuïtie en creativiteit

Het vergroten van zelfvertrouwen

Het verhogen van de energie en stimuleert het immuunsysteem

‘Ontspanning gaat niet over het verbeteren van jezelf,

maar over het accepteren van jezelf’

Ervaringen van mijn klanten

“Margot is een verademing in de wereld van toch wel spirituele aard. Nuchter en met beide benen op de grond daagt ze je uit om steeds iets verder te gaan, meer los te laten. Ik durfde diep te gaan en kon schaamte en vooroordelen achter me laten in haar aanwezigheid en dat zegt wel wat!”

– Elya Salier

 

Krachtige eenvoud en krachtig resultaat! Wat een waanzinnige ervaring om in korte tijd een fysieke en mentale reset maar ook boost te krijgen. Ik voel mij herboren. En ik kan niet wachten op de volgende adem-coaching. Kan ik iedereen aanbevelen. En margot is een super-talent. Keep on going!

– Hans-Philip van Essen

Tarieven

Eerste consult 60 minuten

In het eerste consult kijken we naar je hulpvraag en wat je nodig hebt om daar mee geholpen te worden. We zullen al wat eerste oefeningen doen om op die manier al te ervaren wat ademwerk kan doen en vervolgens een behandelplan opstellen.

€60,-

Ademtraject van 6 sessies

Bij mijn ademtraject zet ik een ademtechniek in die zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau een enorme transformatie kan brengen.. Een onmiddellijke ontlading van stress, loslaten van oude patronen zijn ervaringen die veel mensen hierbij ervaren. Ik werk in trajecten van 6 sessies omdat mijn ervaring is dat dat nodig is om een verandering echt door te zetten.

 

€840,-

Veelgestelde vragen

Is ademtherapie voor iedereen geschikt.

Ja, iedereen heeft baat bij beter leren ademen. Wel zal er goed gekeken moeten worden welke ademtechnieken het beste zijn voor de klacht en/of welke ademtechnieken beter niet toegepast moeten worden.

Ik woon ver weg, kunnen we de adem coaching ook online doen?

Ja, dat kan. Veel ademtechnieken kunnen via online coaching gedaan worden. Voor een Bewust Verbonden Ademsessie is het echter goed om dat eerste samen te doen, omdat je niet weet wat er naar boven komt.

Wat gebeurt er eigenlijke bij een ademsessie?

Als je het simpel uitlegt zet je hart-hoofd verbinding helemaal open. Dat wat je denkt gaat overeenkomen met dat wat je voelt. Wanneer je de technische kant wilt begrijpen kijk je naar O2 en CO2. Met deze ademtechniek verander je de verhouding O2 en CO2 iets waardoor je de Neocortex uitschakelt. Dit is evolutionair gezien het nieuwste deel van de hersenen en wordt ook wel het ‘denkende brein’ genoemd.

Doordat dit gebeurt verdwijnen eigenlijk de filters die het limbische brein bedekken. Het limbische brein is een van de oudste delen van je hersenen en het is het gebied waar je emoties en motivatie opgeslagen liggen. Doordat het rationele denken wegvalt komt uiteindelijk dat wat je daadwerkelijk voelt naar boven.

Je kunt het zien als een detox van patronen die opgeslagen liggen in je lichaam die jou op dit moment in de weg staan om meer te genieten van het leven.

 

Afspraak maken

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor 1 op 1 coaching? Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Krachtige Eenvoud

Durgerdammerdijk 76

1026 CB  Amsterdam

info@krachtige-eenvoud.nl

06-50205958

}

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00

Kvk-nummer