Agenda

Veelgestelde vragen

Is een ademcirkel geschikt voor iedereen?

Nee. voorzichtigheid is geboden bij mensen met een (vastgestelde) hoge bloeddruk, zwangerschap, epilepsie, depressie, psychische aandoeningen ernstig trauma en glaucoma. Voor hen geldt dat een ademsessie kan maar dan 1 op 1 waardoor extra zorg geboden kan worden en onder goedkeuring van jouw behandelend arts.

Kan iedereen meedoen met deze Mini Boost?

De Mini Boost is geschikt voor beginners en gevorderden. Zowel mannen als vrouwen blijken deze ochtenden erg waardevol te vinden. 

Ik heb een Burn-out, is deze ochtend dan geschikt?

Voor mensen die nog in een burn-out zitten kan het begin van de ochtend, waarin houdingen worden beoefend, te veel vragen van een lichaam dat meer rust nodig heeft. Voor mensen die al uit hun burn-out zijn kan het heel goed werken.

Ik ben heel stijf, is yoga dan iets voor mij?

Juist, yoga gaat niet over het wel of niet kunnen aanraken van je tenen en je dubbelvouwen. Het gaat veel meer over hoe je de houdingen doet en hoeveel ruimte het je geeft om daardoor te kunnen ontspannen.

Ervaringen van mijn klanten

 

“Margot’s ademsessie was een betoverende reis naar bewustzijn. Haar kalme begeleiding creëerde een veilige ruimte waarin ik diep kon ademen en nieuwe inzichten kon ontdekken. Door bewust en verbonden te ademen, voelde ik een krachtige stroom van energie door mijn hele lichaam. Margot’s empathie en intuïtie leidden me naar diepe, onontdekte delen van mezelf. De sessie bracht niet alleen fysieke verfrissing, maar ook een gevoel van innerlijke rust en verbondenheid. De ademsessie was een onvergetelijke en transformerende ervaring”.

– Daisy Jasper

“De ademsessies met Margot hebben me veel rust gebracht. Margot begeleid de sessies op een warme en krachtige manier. Ze geeft handvatten en tips hoe de kracht van ademhalen ook in het dagelijks leven toe te passen”.

– Saskia van Daalen

Voor de aanvraag van een proefles of 1 op 1 traject vul dit formulier in.

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Krachtige Eenvoud

Durgerdammerdijk 76 

info@krachtige-eenvoud.nl

06-50205958

}

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00

Kvk 34379767

Krachtige Eenvoud

Krachtige Eenvoud

I will be back soon

Krachtige Eenvoud
Hoi,

Ik ben Margot, waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp