Bewust Verbonden Ademen

Bewust Verbonden Ademen

De kracht van bewust ademen is al zo lang bekend. Al vanaf dat men met yoga bezig is – al in de Upanishads werd er over gesproken – is men ook met de genezende kracht van ademwerk bezig. 

Pranayama’s zijn yoga ademtechnieken die helpen het systeem te kalmeren, activeren of in balans te brengen. Maar sinds de jaren 60 is daar een ander type ademoefening bijgekomen en dat is de Bewust Verbonden Adem. Het is een techniek die je gebruikt wanneer je oude patronen wilt doorbreken. Overtuigingen om wilt buigen of oude trauma’s – groot of kleine – los wilt laten. Het is de meest transformerende ademtechniek die er op dit moment is en die al zoveel mensen ruimte heeft gegeven om anders in het leven te komen staan. 

Wat een cursist ooit als feedback gaf: “Ik voel me alsof er een last van mij afvalt, en dat zonder er over gepraat te hebben”. 

 

Werkwijze

Eerste consult

Tijdens een eerste consult kijken we samen naar jouw adempatroon en de relatie met spanning in je lichaam en het denken. 

Behandelplan

Naar aanleiding van het eerste consult wordt er een behandelplan opgesteld en een keuze gemaakt waar jij het meest mee geholpen bent. 

Sessies

Op basis van het behandelplan en de aard van de klacht wordt er een keuze gemaakt in hoeveel behandelingen er doorgaans nodig zijn om helpen te ontspannen

Opdrachten voor thuis

Dagelijks oefenen brengt je vanuit het ‘weten’ over een techniek naar het ‘ervaren’ van een techniek. En daar zit de transformatie: van spanning naar ontspanning, van ziek naar herstel, van niet-vooruit-te-branden naar zin in de dag!

Bij welke klachten:

Ademwerk helpt bij : 

Diepgaande onmiddellijke ontlading van stress

Laat trauma en angst los

Verhoogt eigenliefde

Vergroot inspiratie en creativiteit

“Kom weer in je eigen kracht te staan en ervaar vrijheid en inspiratie”

Over mij

Vanuit mijn yogaopleiding die ik in 2014 startte heb ik veel ademtechnieken ervaren die mij hielpen tot rust te komen. Die mijn zenuwstelsel weer in balans brachten. Wat betekent dat er een gezonde relatie ontstond tussen aanspannen en ontspannen, in actie komen en kalmeren. Hierdoor kreeg ik weer gezonde energie en werd mijn immuunsysteem weer sterk.

Sinds ik met Bewust Verbonden ademen werk ruim ik ook de onderliggende triggers op die ervoor zorgden dat het nooit genoeg was. De overtuiging dat ik niet goed genoeg was los kon laten en er ‘genieten’ voor terugkreeg.

Vanuit mijn cursisten krijg ik vooral terug dat alleen mijn stem hen al vaak helpt ontspannen. Maar vooral mijn boodschap dat de meest krachtige veranderingen vaak liggen in het loslaten van het presteren om ergens te komen. Accepteer waar je op dit moment staat en van daaruit moeiteloos ruimte maken om weer volop te kunnen genieten.

 

 

Opleiding

Tweejarige ademopleiding tot ademtherapeut waarin ademtechnieken als Wim Hof, Vladimir Boskakov, pranayama’s en Buteyko en Bewust verbonden ademen onderwezen zijn. Bij mijn yoga opleiding aan de Chidanande Yoga Centre verdiepte ik mij in de oude yoga ademhalingen die helpen te ontspannen, activeren of in balans brengen.

Beroepsvereniging

Samenwerkende Yogadocenten Nederland.www.syn-org.nl

 

Accreditatie

Plaats hier een stukje tekst over eventuele accreditatie die je behaald hebt, of vergoeding van je dienst.

Ervaringen van mijn klanten

 

De ademcoach sessies van Margot zijn bijna adembenemend zo mooi! Ik heb het als een ongelofelijk mooi cadeau ervaren. Iets wat ik iedereen aanraad jezelf te geven.

– Mira de Bruin – Fitspel

 

Margot is heel intuïtief waardoor ze op het juiste moment in de sessie woorden zegt die je zo van binnen raken waardoor je dieper in je ziel valt en je verder komt in je eigen proces.”

– Pien Thate

Tarieven

Bewust verbonden ademsessie 

In een Bewust verbonden ademsessie wordt jouw adempatroon duidelijk zichtbaar. Aan de hand daarvan kunnen we heel gericht ruimte gaan maken, daar waar het nu nog blokkeert.

€125,-

Duo Bewust verbonden ademsessie 

In een Bewust verbonden ademsessie voor twee personen komen jullie op een ander niveau van bewustzijn. Door daar samen mee te ademen kunnen er nieuwe verbindingen ontstaan.

€195,-

Ademcirkel

Een Bewust Verbonden Ademsessie in een groep. Waarbij je de helende kracht ervaart van samen op een ander niveau van bewustzijn komen.

€50,-

Online ademcirkel

Via Zoom en een goede voorbereiding vooraf neem je in een online ademsessie verantwoordelijkheid voor jouw eigen ademsessie. En ontdek je de kracht van je eigen begeleiding.

€20,-

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bedrijfsnaam

Adress
Postcode en Plaatsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
}
Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Kvk-nummer