Ontdek de krachtige eenvoud van ademtraining 

Ben je op zoek naar een diepgaand begrip van ademwerk en hoe het je leven kan transformeren? Wil je de krachtige tools ontdekken om je zenuwstelsel te activeren of te kalmeren, afhankelijk van je behoeften? Dan is onze 4-weken basistraining ademwerk precies wat je zoekt.

N

Meer energie

Heb je genoeg van die constante uitputting en buiten adem zijn bij de kleinste inspanning? Een ongezonde ademhaling kan je energie wegzuigen en je belemmeren om voluit van het leven te genieten.

N

Beter met stress om kunnen gaan.

Stress hoopt zich op en beïnvloedt je welzijn door een oppervlakkige ademhaling. Door een gezonde ademhaling te ontwikkelen leer je beter omgaan met stressvolle situaties.

N

Vergroot je concentratie en helder denken

Merk je dat je concentratie en helderheid van denken afnemen? Een gebrekkige ademhaling kan de zuurstoftoevoer naar je hersenen beperken, waardoor je vermogen om te focussen wordt aangetast. Leer wat een gezonde ademhaling hierin kan veranderen.

Leer de principes van Ademwerk

In deze training duiken we diep in de principes van ademwerk. Je zult ontdekken hoe je ademhalingssystemen werken en hoe je kunt kiezen welke praktijk het beste bij je past. Dit begrip zal de sleutel zijn tot het activeren van je natuurlijke vermogen om je zenuwstelsel te reguleren.

Creëer Balans en Welzijn

Met de juiste ademhalingstechnieken kun je je zenuwstelsel in evenwicht brengen, of je nu meer energie, betere slaap of verhoogde focus nodig hebt. Een gezond adempatroon is de sleutel tot al deze voordelen.

Wat Je Zult Leren

  • De fundamenten van ademwerk en de wetenschap erachter.
  • Hoe je een ademhalingsoefening kiest die bij je behoeften past.
  • Praktische technieken om je zenuwstelsel te kalmeren of te activeren.
  • Hoe een gezond adempatroon je algehele welzijn kan verbeteren.

Vier weken ademtraining

Prijs: 225,- euro

> Theorie

> Training

> Huiswerk

Over mij

Ik ben Margot van Essen en heb gedurende 20 jaar een passievolle reis gemaakt in de mode-industrie. Mijn tijd in de fashionwereld was inspirerend, maar met de uitdaging van het jongleren tussen mijn carrière en het opvoeden van drie jonge kinderen, werd het soms ook stressvol. In mijn zoektocht naar balans besloot ik een carrièreswitch te maken.

Ik begon aan een vierjarige yogacursus gevolgd door een tweejarige ademtherapie opleiding. Deze reis bood me de tools om beter om te gaan met stressvolle momenten en sneller te herstellen, zodat ik eenvoudiger kon genieten van alle mooie momenten. Mijn ervaringen hebben mijn inzicht verdiept en me geholpen een nieuw perspectief te vinden.

Inmiddels heb ik al veel mensen geholpen door middel van groepstrainingen en 1 op 1 coaching om weer energie te krijgen, een ander perspectief en vermindering in het gevoel van altijd ‘aan’ staan. 

 

Hoe cliënten mij beoordelen

 

“Margot is een verademing in de wereld van toch wel spirituele aard. Nucher en met beide benen op de grond daagt ze je uit om steeds iets verder te gaan, meer los te laten. Ik durfde diep te gaan en kon schaamte en vooroordelen achter mij laten in haar aanwezigheid en dat zegt wel wat!”

– Elya Salie

 

Ademen doet iedereen zijn leven lang, maar dat je je verkeerde gewoonten aan kunt wennen had ik niet bedacht. Naarmate je ouder wordt kun je het daar letterlijk benauwd van krijgen. Margot heeft me gedurende 4 online lessen geholpen om mijn benauwdheid te begrijpen en met oefeningen mijn astmatische benauwdheid te beheersen. Door haar oefeningen dagelijks te herhalen merk ik nu al verbetering. Pufjes zijn nog steeds onmisbaar, maar we gaan door ! Heel veel dank Margot!

– Sarah van Laar

Plaats hier de shortcode van je formulier