Spanning verminderen door yoga

Yoga

In ons soms stressvolle leven, veroorzaakt door werk, privéleven of omgeving, is stressbeheer essentieel. Gelukkig voor mij, ontdekte ik de kracht en eenvoud van ademhalingsoefeningen en yoga. Bewust ademhalen kalmeert de geest en verhoogt energie en heeft mij kalmte en meer genieten gebracht.

Door bewust te ademen in yoga-houdingen, ontspan je het lichaam en leeg je de geest. Deze eeuwenoude technieken verminderen stress en verhogen energie. Boek je eerste proefles!

 

Aanbod yoga

Yogalessen

Op dit moment geef ik wekelijkse yogalessen op IJburg, in Durgerdam en aan de Hogeschool van Amsterdam.

Maandagochtend 9.00 uur in Durgerdam

Maandagavond 20.00 uur op IJburg

Donderdag 17.00 uur HvA

Ik werk in kleine groepen waardoor je de proefles eerst even aan moet vragen zodat ik kan kijken of er op dat moment plek voor is.

 

Ervaringen van mijn klanten

 

“Inmiddels volg ik nu een aantal jaren de yogalessen van Margot. Met haar lessen heeft ze mij geleerd een rustmoment te vinden in mijn drukke en hectische leven. Door yoga te gaan doen, ben ik me bewust van mezelf, het laat me zien hoe onrustig ik soms ben en hoe ik omga met alles om mij heen. Margot geeft me door haar lessen een gevoel van evenwicht en balans en een beter gevoel in mijn lijf. Door mijn kantoorbaan zijn de rek en strekbewegingen een geweldige oplossing voor fysieke klachten. Iedere week kijk ik weer uit naar de yogales en juist de variatie in de verschillende aandachtsgebieden die Margot in de lessen brengt, zorgt ervoor dat ik ze heel graag wil blijven volgen.”

– Astrid Beukeboom

 

“Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt”

– Mira de Bruin – Fitspel

Liever prive yogales? 

Vul het formulier hieronder in

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bedrijfsnaam

Adress
Postcode en Plaatsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

}

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00

Kvk-nummer